Aktuelt

Fra nye kolleksjoner og kontrakter til saker om ansatte og ting vi gjør – her finner du siste nytt fra Aalesund Protective Wear.

Frøy velger Aalesund Protective Wear

Frøy er en av landets ledende leverandører av havbrukstjenester. Nå har de valgt Aalesund Protective Wear som leverandør av arbeidstøy og flyteutstyr.
Pressemelding

AAPW flytter til større og bedre lagerlokaler

For å optimalisere vår leveringsgrad, flytter vi inn i nye lagerlokaler i slutten av uke 3. Dette gjør at det blir noe lengre leveringstid på varer som bestilles i perioden 18. – 29. januar.
AAPW

Ona – en favoritt blant folkene i Sjøsprøyt

Produkter fra AAO har vært en del av sortimentet til Sjøsprøyt siden oppstarten, og her får vi høre hva de ansatte tenker om vår fritidskolleksjon Ona.
Aalesund Oljeklede

Nyhet: Safe Lock sylindersikring

Innovasjon er en viktig del av produktutvikling i Regatta. Det nyeste produktet som skal gi økt sikkerhet på sjøen, er sylindersikringen Safe Lock. 
Regatta

Utvider kolleksjonen med fritidsregntøy

Vi har brukt vår erfaring og kompetanse til å Ona-serien med fritidsregntøy. I år utvides kolleksjonen med et nytt plagg, nemlig en anorakk.
Aalesund Oljeklede

Hva er AIS-sender, og hvorfor ha det?

Arbeidsdager på havet er ikke uten risiko. Så hvordan kan man redusere tiden det tar å finne noen som har falt på sjøen? Svaret kan være AIS-sendere.
Regatta

Nyhet: Dovre vinter

Dovre-serien kombinerer høyeste standard for synlighet med full bevegelsesfrihet og komfort. Nå får kolleksjonen også vinterklær.
Strakofa

Multi Plus EXT

Strakofa er først på markedet med multisertifiserte verneklær der både Cordura®-fiberteknologi og stretch er en del av funksjonaliteten til plaggene.
Strakofa

Isfjord – for neste generasjon fisker

Med modernisert design og økt funksjonalitet leverer Isfjord den samme varigheten og kvaliteten som vi har bygget vår tillit på.
Aalesund Oljeklede

Arbeidsdrakten som redder liv

Fisherman flytebukse er en viktig milepæl for å sikre fiskerens trygghet på sjøen. Et fantastisk samarbeid mellom bruker og faginstanser har gitt en prisvinnende arbeidsdrakt.
Regatta

WorkPlus: Designvinnende regntøy

Workplus regn setter virkelig funksjonalitet og brukervennlighet i høysetet. Serien har fått prisen "Merket for god design" av Norsk Designråd for nettopp dette.
Aalesund Oljeklede