Sist oppdatert:
21. mars 2024

Frakt og levering

En av fordelene med å være kunde hos oss er at du får varene dine så raskt som mulig. Når du bestiller, pakker vi ordrer fortløpende. Det er likevel noen ting som kan påvirke leveringstiden, og her har vi samlet tips til hva du kan gjøre for å få ordren din i løpet av noen dager. I tillegg får du en oversikt over fraktpriser og hvor vi sender.

Lageret vårt er åpent hverdager fra 08.00 – 16.00, og Bring henter pakker to ganger om dagen.

Tips 1: Sjekk kalenderen

Det er alltid lurt å sjekke kalenderen når du legger inn en bestilling, spesielt i perioder med mye fridager. Vi sender varer som normalt når lageret er åpent, men det kan for eksempel være redusert kapasitet hos Bring rundt helligdagene.

Påsken 2024

Ønsker du å motta varer før skjærtorsdag? Da anbefaler vi at du bestiller innen fredag 22. mars. Bring tipser om at det i dagene rett etter påske kan bli 1-2 dager lengre leveringstid enn normalt for både pakker og gods.

Mai

Tradisjonen tro er mai en måned med mange fridager, og dette kan påvirke leveringstiden etter at pakken er sendt fra oss. Vi anbefaler derfor å være tidlig ute hvis du må få varene levert innen en bestemt dato.  

Tips 2: Husk å beregne tid til trykk av logo

Mange av våre kunder ønsker logo på produktene sine, og vi hjelper gjerne med det. Om det er en stor bestilling, kan det ta opptil tre virkedager ekstra før varene blir sendt fra oss. Du finner oversikt over priser for trykking i våre salgsbetingelser.

Fraktpriser og leveringssteder

Du får fri frakt på ordrer over 8000,- NOK når de sendes til steder på Fastlands-Norge. For bestillinger under 8000,- NOK koster frakten 250,- NOK, mens ekspresslevering har egne priser.

Bor du på Svalbard eller ønsker å få ordren levert til utlandet? Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg.

Sporing av pakker

Den dagen pakken din sendes fra oss, får du en e-post fra Posten og Bring AS. Den inneholder en sporingslenke du kan bruke for å spore pakken.

Spørsmål?

Hvis du har andre spørsmål rundt levering og frakt, ta kontakt med vår kundeservice. Normale åpningstider er hverdager fra 08.00 – 16.00.