Fordelene med flytedrakter fra Regatta

Mann som har på seg flytedrakt fra Regatta.
Dato publisert:
25. apr 2024


Mange av dere som jobber på eller ved vannet tilbringer mye tid utendørs, uansett vær og årstid. Da er flytedrakt en god investering, både med tanke på sikkerhet og komfort. 
Proff-markedet har alltid vært en viktig del av våre satsningsområder, og vi fikk vår første arbeidsdrakt med innebygd flytemateriale allerede på 1970-tallet. Mye har skjedd siden den gang, men flytedrakter er fortsatt en viktig del av vårt sortiment. Enten dere jobber på fiskebåt eller har med turister på RIB-turer, er flytedrakt et langt bedre alternativ enn kjeledresser. Dette er hvorfor:

1. Samme oppdrift som en flytevest

Med innebygde flytelementer, gir våre flytedrakter samme oppdrift som en flytevest med 50N. Dette gjør at drakten hjelper dere å flyte hvis uhellet først er ute. 

2. Gode isolerende egenskaper

Våre flytedrakter har bestått omfattende tester for termiske egenskaper. De vil derfor holde dere både trygge og varme når temperaturen synker. Flytedrakten vil også hjelpe dere å holde varmen hvis dere faller på sjøen, slik at dere ikke blir nedkjølt. Det er likevel viktig å huske at det vil komme litt vann inn i drakten, så det er viktig å bruke gode klær under. Vi anbefaler ull. 

3. Lette og komfortable

Våre flytedrakter er designer med fokus på brukervennlighet og passform, og de har flere smarte funksjoner. Alle våre flytedrakter har også lav egenvekt, og Sportline er en av markedets letteste.Erstatter ikke redningsvest

Vi har flytedrakter til både junior og voksen, men de bør kun brukes av personer som kan å svømme. Dette er fordi en flytedrakt kun hjelper dere å flyte i vannet, men den kan ikke snu en person fra mage til rygg. 

Vi anbefaler derfor at de som ikke kan å svømme alltid kombinerer flytedrakt med oppblåsbar redningsvest. Det gjelder også hvis dere skal ferdes langt fra land eller er på jobb alene.