Informasjon fra Aalesund Protective Wear
12. mars innførte regjeringen inngripende tiltak i Norge for å begrense smitten av Covid-19-viruset. Dagens situasjon er eksepsjonell og vil gi konsekvenser for hele samfunnet. Aalesund Protective Wear, derunder Strakofa Workwear, Aalesund Oljeklede, Regatta-Norwegian Lifeguard, Blæst og Æ Rainwear, er med på den viktige nasjonale dugnaden. Vi er her og hjelper deg som normalt.


Har Aalesund Protective Wear varer på lager? 
Vi er godt rustet for en slik situasjon. Vårt store varelager gjør at vi pr. i dag har samme høye leveringsgrad som før. Våre produksjonssteder er fordelt mellom fabrikker i Europa og Asia. Vi supplerer varer fortløpende. Vårt lager og trykkeri jobber som normalt, men nå med ekstra rutiner for å hindre smitte.  

Går leveranse som normalt? 
Ja. Alle våre brands leverer varer som normalt. Vår leverandør Bring leverer pakker som normalt. For å hindre smitte har Bring innført enkelte tiltak og du vil nå ikke bli spurt om å signere når du mottar varen din. 

Er kundeservice tilgjengelig? 
Vi svarer på spørsmål og hjelper deg med henvendelser som normalt enten du er bedriftskunde eller privatkunde. Våre åpningstider er alle hverdager fra 8-16.
Telefon: +47 70 21 65 00.
E-post: post@aapw.no.

Vi er med på dugnaden og håper du gjør det samme. Vær raus og vis hensyn til andre ved å holde deg hjemme. Hold hodet kaldt og hjertet varmt.