STRAKOFA - SIDEN 1935
Strakofa er en sterk merkevare innen moderne arbeidstøy og har en sterk posisjon blant våre kunder og brukere.  Vi har i generasjoner utviklet plagg for at brukeren skal kunne utføre sitt arbeid så trygt og komfortabelt som mulig, oftes utviklet etter innspill og tilbakemeldinger fra brukerne selv. 

Strakofa tilbyr et stort spekter fra basic arbeidstøy til de mest sertifiserte plaggene hvor beskyttelse, maksimal brukervennlighet og design er det viktigste for brukeren. Med bakgrunn som en av Norges ledende produsenter av arbeidstøy, står selvsagt kvalitet hele tiden i høysetet både når det gjelder metervarer, tilbehør og søm.  Dette gir varighet ikke bare for kunde og bruker, men også med hensyn til miljøet.
Design, passform og funksjonelle detaljer i tillegg til kvalitet er derfor våre viktigste prioriteringer ved utvikling av nye produkter. 

_______


"Siden 1935 har Strakofa designet arbeidsklær tilpasset et røft Vestlandsklima. Strakofa har sin opprinnelse fra bedriften Stranda Konfeksjonsfabrikk.

Med et skiftende og utfordrende vær, og en krevende natur, sier det seg selv at det alltid har vært stilt store kra til arbeidspåkledning. Også i dag kan det være krevende å jobbe på svingete vestlandsveier, i øde fjordarmer og på avsidesliggende fjelltopper når høststormene kiler landskapet og regnet pisker deg i ansiktet. Da må du kunne stole på utstyret ditt. Vi vet det, for vi bor her.

80 års testing og erfaring har lært oss hvordan vi skal produsere arbeidstøy med sertifisert beskyttelse, som kombinerer optimal synlighet, trygghet og komfort. Vi tester, strekker, vrir og utsetter alle våre nye produkter for ekstreme påkjenninger. Først da kan vi sette vårt godkjentmerke, vår logo på dem.Vi legger vår ære i at du skal føle deg trygg når du ser at plagget har vårt røde merke, og at det har sluppet gjennom nåløyet hos oss". 

Strakofa - Godkjent av dere*