REGATTA - NORWEGIAN LIFEGUARD - SIDEN 1954
Regatta har utviklet flyteprodukter i over 60 år, og vi er en av Europas ledende produsenter av redningsvester og flyteprodukter til privat- og proffmarkedet. 

Gjennom nye oppfinnelser og stadige forbedringer av produktene i henhold til gjeldende krav, har vi utviklet høy kunnskap og erfaring. Allerede på midten av 1970-tallet utviklet vi en arbeidsdrakt med innebygd flytestoff - “Regatta Combidrakt” og i 1991 utviklet og lanserte vi en flytegenser.

Den første termiske redningsvesten, “Regatta Thermo Cruise”, ble godkjent av Sjøfartsdirektoratet i 1996, og “Thermo Cruise Baby” fikk sin godkjennelse i 2002. I løpet av de siste 10 årene har vi produsert flytedrakter for barn.

Vi har vårt hovedkontor rett utenfor Ålesund, Jugendstilbyen ved havet og Norges fiskerihovedstad. Lange tradisjoner og arbeid i nær kontakt med havet har medvirket til høy kompetanse innen fiskeri og sjøfart. Regatta har derfor hatt et glimrende utgangspunkt for å kunne utvikle flyteprodukter av høy kvalitet.

Produktutvikling har vært, og vil alltid være, en kontinuerlig prosess med høy prioritet i Regatta. Sikkerhet, bevegelsesfrihet og komfort under alle forhold er vårt mål for kvalitet. Vi har et tett samarbeid med godkjennings- og testinstanser verden over.

Regatta - Safety made comfortable