AALSEUND OLJEKLEDE - SIDEN 1891


Aalesund Oljeklede er et markedsledende varemerke innen vanntett yrkesbekledning og har en sterk posisjon blant våre kunder og brukere.

Vi tilbyr et stort utvalg alt fra den opprinnelige originale oljehyra, som fortsatt er en av våre bestselgere, til lettere modeller som er utviklet for maksimal brukervennlighet og komfort med moderne design, mange funksjonelle detaljer og med stadig flere sertifiseringer.

______
 

Aalesund Oljeklede - Du vet det holder

Du vet det holder fordi du kjenner til vår stolte historie om tillit. En historie om hvordan det har vært livsviktig for generasjoner av kystfiskere å kunne stole på redskapet sitt, langt ut og lenge borte. Uansett vær stilte de alltid høye krav til alt og alle som var med ute på det værharde Norskehavet. Og i dag er kravene høyere enn noen gang.

År etter år har vi blitt satt på prøve og gjort oss fortjent til å bli brukt av hardtarbeidende mennesker. Arbeidsfolk som ikke har tid til å legge noe imellom og være snill med tilbakemeldingene. Hardført vær er en ærlig følgesvenn og når alt kommer til alt, så er det ikke din jobb å holde deg tørr fra regnet. Det er vår .

Hvis arbeidstøyet ikke holder vann, går det ikke bare utover jobben. Det går utover navnet vi har bygget i over hundre år. Siden 1891 har norske arbeidere gitt oss kunnskap om hvordan ørsmå detaljer kan gi store forbedringer i beskyttelse mot vær og vind. Med tid og møysommelighet har vi gjort Aalesund Oljeklede om til et lokalt merke med en nasjonal tilhørighet. Og det er tillit som er grunnen til at vi har fått det til. Tillit er det eneste vi har fokusert på å skape, konsekvent over tid. Fra generasjon til generasjon.

 

I dag er vår tillit en norsk tradisjon.

 

En tradisjon du finner hengende i naustet tippoldefaren din bygget i sin tid. En tradisjon du ser i gamle fotografier av værbitte menn og kvinner. Det ikoniske oljehyret i fargerik kontrast til sjøsprøyten. Et moderne symbol på mennesket i møte med naturkreftene.

Ingen klær lever evig, men noen ganger kan det føles slik ut, fordi du bare vet at de vil holde. Både plagget og navnet vil vare. Du har hørt historiene og du har kjent tilliten på din egen kropp. Du er beskyttet og dedikert til å føre tradisjonen videre. Igjen tar du på deg tøyet for å gå ut der og trosse været, og igjen føler du deg som en del av noe større enn deg selv.