• Kompromissløs kvalitet
    siden 1891
Asset 1

Aalesund Protective Wear

Aalesund Protective Wear AS er en ledende totalleverandør av klær og flyteprodukter til proff- og fritidsmarkedet. Vår misjon er å gi våre kunder optimal beskyttelse ved å utvikle, produsere og levere kompromissløs kvalitet på funksjonelle arbeidsklær, profesjonelle regnklær, attraktive fritidsklær, innovative flyte- og redningsprodukter.

Våre sterke og tradisjonsrike merkevarer, vår høye leveringsgrad og kompetanse skal gi våre kunder flere muligheter og en enklere hverdag.

Vi tenker varighet både når det gjelder kundeforhold og produkter, og garanterer deg at vi fortsatt skal fokusere på det vi tror mest på: kompromissløs kvalitet, faget vårt og levering.

Våre merker

AALESUND OLJEKLEDE PROFESSIONAL

Aalesund Oljeklede Professional er en markedsledende merkevare innen vanntett yrkesbekledning, og har en sterk posisjon og høy lojalitet blant våre kunder og brukere.

Med opphav fra Sunnmøre og med lange tradisjoner, var opprinnelsen i 1891 å utvikle regntøy med høy kvalitet for fiskere og arbeidsfolk som trengte beskyttelse mot det ekstreme, røffe været og barske klimaet langs vår værharde kystlinje. Kvalitet og funksjonalitet har helt siden den gang vært vår ledestjerne og noe som vi aldri kompromisser med når vi utvikler nye produkter.

STRAKOFA WORKWEAR

Strakofa Workwear har lange og solide tradisjoner tilbake til 1934, og er i dag en moderne merkevare innen beskyttende og funksjonelt arbeidstøy.

Kvalitet står hele tiden i høysetet både når det gjelder metervarer, tilbehør og søm, og vi benytter utelukkende materialer som har den høyeste miljøsertifiseringen innen arbeidsbekledning.

Vårt store produktspekter fra basic arbeidstøy til de høyest sertifiserte plagg, er ofte utviklet etter innspill og tilbakemeldinger fra våre kunder. Design, passform og funksjonelle detaljer er derfor våre viktigste prioriteringer ved både forbedring av eksisterende og utvikling av nye produkter.

REGATTA

Regatta har utviklet flyteprodukter i over 60 år, og er en av Europas ledende merkevarer innen redningsvester og flyteprodukter.

Lange tradisjoner og arbeid i nær kontakt med havet har medvirket til høy kompetanse innen fiskeri og sjøfart, og gitt oss et glimrende utgangspunkt for å kunne utvikle flyteprodukter av høy kvalitet.

Gjennom nye oppfinnelser og stadige forbedringer av produktene i henhold til gjeldende krav, har vi utviklet høy kunnskap og erfaring. Produktutvikling har vært, og vil alltid være, en kontinuerlig prosess med høy prioritet hos oss, der sikkerhet, bevegelsesfrihet og komfort under alle forhold er vårt mål for kvalitet.

BLÆST RAINWEAR

BLÆST Rainwear er en moderne merkevare for kvinner som ønsker å se bra ut og holde seg tørr i all slags vær.

Målet vårt er å levere moteriktige Citycoats av høy kvalitet til motebevisste kvinner over hele verden. De fargerike og elegante jakkene har gledet tusenvis av kvinner ved å holde dem tørre og velkledde, og selges i dag i ledende motebutikker i 12 land over 4 kontinenter.

BLÆST Citycoats er moderne og elegante samtidig som de funksjonelle kvaliteter er opprettholdt. De er behagelig å ha på, utformet på en delikat måte og kan brukes når som helst og hvor som helst, med eller uten regn - det ultimate yttertøyet!

Kontakt

Vatnevegen 228, 6265 Vatne

70 21 65 00